YRITYS

Vahva perheyritys

Perustamisvuodestamme 2006 lähtien toimintaideamme on ollut sama: A.H-Lift Oy vuokraa ajanmukaisia, turvallisia henkilönostimia kilpailukykyiseen hintaan sekä palvelee asiakkaitaan aina tinkimättömästi.

Idea on toiminut. Jokaisena vuonna olemme lisänneet kalustomääräämme, investoineet henkilöstön koulutukseen ja hyvinvointiin sekä kasvattaneet asiakasmäärää. Luottoluokituksemme on aina ollut paras mahdollinen – AAA. 

Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla aina heille parhaimman ratkaisun. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia.

Tarjontamme ulottuu yksittäisistä tuotteista projektityömaan koko kalustokapasiteetin hallintaan.  Takaamme asiakkaillemme hyvin huolletut, luotettavat ja kuhunkin tilanteeseen sopivimmat henkilönostinvuokrausratkaisut.

Vuokrausratkaisujemme avulla yhdistämme tuotteemme, palvelumme ja osaamisemme parhaalla mahdollisella tavalla. Vuokrattavien laitteiden lisäksi tarjoamme myös suunnittelu-, asennus-, kuljetus- ja neuvontapalveluja. Ota yhteyttä.